HomeCloud & MobilityTutorial: cum puteti vedea cele mai bune preturi pentru biletele de avion...

Tutorial: cum puteti vedea cele mai bune preturi pentru biletele de avion pe rutele preferate folosind Google Flights

flights_1

Vă dau o veste bună: de acum e posibil să puteți monitoriza extrem de ușor prețurile biletelor de avion pentru rutele preferate. Bănuiesc că mulți dintre voi sunt deja familiarizați cu soluțiile skyscanner și cu variante mai personalizate precum kayak.com sau vola.ro pentru a căuta cele mai bune prețuri pentru biletele de avion.

Vin acum să vă spun că prin intermediul Google Flights puteți să monitorizați prețul biletelor pe anumite rute și să puteți alege cea mai bună variantă.

Pornind de la www.google.com/flights (fiind conectați cu contul de GMAIL) puteți să creați o căutare personalizată pentru prețul unui bilet de avion pe ruta care vă interesează. Selectați datele de plecare și revenire și tipul de zbor. Când căutarea e creată și deja aveți primele prețuri, Google vă propune deja primele prețuri.

image

Presupunând că încă nu sunteți deciși ce să luați, aveți opțiunea Track prices care odată pusă pe ON va crea o sarcină de monitorizare care vă va trimite automat notificări atunci când prețul pe ruta respectivă să modifică.

Și de aici încolo nu prea mai aveți altceva de făcut decât să așteptați o ofertă potrivită, care odată venită pe email poate fi activată și să vă cumpărați biletul.

flights

Cu toate că vine de la Google (care știm cu toții că are mereu alte interese decât cele declarate oficial), acest instrument pare să fie util. Deocamdată.

Și de asta vi-l recomand. Sigur o să puteți găsi niște oferte interesante, mai ales că ne apropiem de final de an și vor mai apărea câteva zile libere care se pot transforma într-un miniconcediu.

P.S.: iar dacă aveți un smarpthone Android, setările de căutare pe Google Flights vor putea fi văzute și folosite dintr-un card Google Now.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep