HomeFeaturedFocusPretul actiunilor Googe (Alphabet Inc) a atins maximul istoric

Pretul actiunilor Googe (Alphabet Inc) a atins maximul istoric

google-stock

S-a întâmplat în cursul zilei de ieri, când o acțiune Alphabet Inc, compania umbrelă a Google a ajuns la o valoare de 828,81 dolari, maximul istoric pe care l-a atins aceasta din 2004, de la momentul listării. Chiar dacă ziua s-a închis cu un preț ceva mai mic, de 821,49 dolari, trend-ul crescător este evident iar evoluția este îmbucurătoare pentru acționarii Google. Analiștii pun această evoluție pe seama review-urilor pozitive de care se bucură Pixel și Pixel XL, cele două smartphone-uri ale Google, proaspăt lansate. Însă aici încep discuțiile.

“Part of it is the Pixel reviews, which have been more positive than I expected,” a declarat un analist de la Cantor Fitzgerald.

Este destul de firesc ca primele review-uri să fie pozitive, mai ales că acestea au venit înainte ca telefonul să ajungă la primii cumpărători și au părut destul de subiective. Însă cum până la urmă scopul scuză mijloacele, iată că cel puțin în situația Goolgle, marketingul a funcționat! Iar compania pare pe val după această lansare.

via Bloomberg

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep