HomeMobileAndroidA iesit un nou update de firmware pentru HTC 10: 1.95.404.4 cu...

A iesit un nou update de firmware pentru HTC 10: 1.95.404.4 cu imbunatatiri de viteza

htc_10_rear01

Azi dimineață a ieșit un nou update de firmware pentru aparatele HTC 10 deblocate – 1.95.401.4. Nu este prea mare – are doar 61,4 MB, iar HTC ne spune că aduce reparații de bug-uri și face sistemul de operare să funcționeze mai bine. Vine la exact o lună de la lansarea pachetului 1.95.401.3, ca parte a setului lunar de update-uri oferit de HTC pentru flagship-urile sale.

Spre deosebire de versiunea precedentă nu avem mențiuni că update-ul ar repara ceva vulnerabilități importante, pare să fie mai degrabă un set de finisaje pentru Android.

Mie mi se pare că după instalarea acestui pachet Android-ul de pe HTC 10 se mișcă impecabil, cu o viteză excelentă de  navigare în meniu și prin aplicații.

Vă recomand să vă instalați update-ul 1.95.401.4 și eventual să mă contraziceți dacă nu simțiți nicio îmbunătățire la capitolul viteză.

HTC_firmware

Ca de obicei, mergeți în Settings, About și apoi Software updates ca să vedeți dacă acest update de disponibil și pentru voi. Nefiind mare, poate să fie descărcat și pe o conexiune de date.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep