HomeFeaturedFocusDoua huse de protectie interesante pentru Huawei P9 lite

Doua huse de protectie interesante pentru Huawei P9 lite

20161101_123326

În momentul în care am enumerat câteva argumente în favoarea lui Huawei P9 lite, un smartphone pe care îl consider și acum o alegere extrem de bună pe segmentul lui de preț, pentru piața din România, am spus la un moment dat, atunci când am adus în discuție contrucția acestui dispozitiv că, în ciuda dimensiunilor mici și unei aparente fragilități, el este foarte bine îmbinat și oferă o senzație de lucru solid, bine închegat. A fost o opinie personală și m-am gândit încă de atunci că, pentru cei care au o altă părere, este bine să vin cu niște sugestii de soluții de protecție pentru acest terminal. Am apelat ca de obicei la cei de la MobileDirect care ne-au pus la dispoziție o serie de huse și carcase dedicate. În oferta lor veți găsi cu siguranță și alte accesorii și huse de protecție pentru Huawei P9 lite.

Eu o să mă opresc asupra a două astfel de produse care mi-au plăcut destul de mult, ambele din seria de produse Spigen, un brand care pune accentul și pe calitatea materialelor folosite.

20161101_123122

Prima dintre ele este, ca de obicei, o husă din silicon, transparentă, care nu afectează absolut deloc imaginea produsului, ci îi conferă un plus de siguranță și protecție în caz de accidente nefericite. Mi-a plăcut foarte mult faptul că Huawei P9 lite-ul pe care l-am testat a fost de culoare albă, așa că am optat pentru un produs care să lase la vedere aspectul telefonului, să nu îl obtureze. Cu atât mai mult cu cât P9 lite are ce arăta din acest punct de vedere.

20161101_123204

20161101_123212

Dacă totuși sunteți de altă părere cu mine (de obicei preferințele la nivel de aspect fizic au o puternică componentă subiectivă), tot de la Spigen vine următoarea versiune pe care v-o propun. O husă de protecție neagră, cu câteva texturi interesante, care respectă liniile de design ale telefonului. S-ar putea să vă placă combinația alb-negru rezultată.

20161101_123338

20161101_123349

În oricare dintre cazuri, trebuie ținut minte că rolul acestor huse sau carcase este acela de protecție. Oricine a avut un incident în trecut știe despre ce vorbesc. Șansele ca telefonul să supraviețuiască fără daune în nefericita eventualitate a unei căzături, sunt mult mai mari atunci când acesta este protejat de o husă. Iar la MobileDirect găsiți o gamă variată de astfel de huse, pentru fiecare buzunar și mai ales pentru fiecare model de smartphone.

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep