HomeFeaturedFocusDesire 650, un nou entry-level de la HTC

Desire 650, un nou entry-level de la HTC

htc-desire-650

Producătorul taiwanez a lansat acest smartphone în țara natală, fără să ofere detalii legate de preț sau de o posibilă disponibilitate globală, care ar fi de așteptat. Totuși, el este listat pe site-ul oficial HTC, așa că presupunem că vor veni și detaliile comerciale cât de curând. Până atunci putem însă să ne ocupăm de partea de specificații tehnice, pentru a decide împrenună dacă acest terminal este unul care se potrivește cu preferințele voastre (și merită așteptat), sau este unul care va trece neobservat în marea masă de dispozitive inteligente.

HTC Desire 650 propune un display de 5 inchi și rezoluție HD, un chipset Qualcomm (probabil Snapdragon 610 sau 410), cu procesor quad-core, 2 GB de memorie RAM și o stocare internă de 16 GB. De partea de fotografie se vor ocupa o cameră principală cu senzor de 13 megapixeli (f/2.2) și una frontală, cu senzor de 5 megapixeli (f/2.8). Un acumulator cu o capacitate de 2200 mAh și conectivitatea LTE sunt restul specificațiilor tehnice. Nimic impresionant până aici, însă apare în ecuație BoomSound-ul și certificarea audio Hi-Res, chestii care mai îndulcesc puțin peisajul.

Așadar, un entry-level pentru pasionații de muzică. O propunere interesantă din partea HTC, la care însă va cântări foarte mult prețul. Preț care, deocamdată, reprezintă o necunoscută.

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep