HomeFeaturedFocusVa avea Huawei P10 varianta cu ecran curbat

Va avea Huawei P10 varianta cu ecran curbat

huawei-p9-back

Un nou set de fotografii leak-uite în care se presupune că apare următorul flagship al chinezilor de la Huawei a dat startul unor dezbateri aprinse legate de posibilitatea ca Huawei P10 să vină în două variante, una ceva mai mare și cu ecran curbat. Mie sincer mi se pare cam prematur să se discute despre așa ceva, însă m-a pus puțin pe gânduri faptul că modelul standard aduce destul de bine cu fotografia anterioară cu Huawei P10, care a ieșit la iveală cu câteva zile în urmă.

huawei-p10-2

huawei-p10-1

Pe de altă parte, există o zonă lăsată liberă de eșecul Samsung Galaxy Note 7, așa că un high-end cu diagonală mare a ecranului și cu ecran curbat, venit de la un nume de top 3 din industria de smartphone, are șanse de a cuceri o masă a publicului. Așa că, atât cu argumente pro, cât și contra veridicității acestor fotografii, cred că ele merită atenția voastră.

Cât despre specificațiile viitorului flagship, încă odată ele înclină spre ipoteza cu două variante de telefon, una cu diagonală mai mică, cu ecran plat, 4 GB de RAM și 64 GB stocare și una cu display curbat, mai mare (probabil și cu rezoluție mai bună), cu 6 GB de RAM și stocare de 128 GB. Sunt convins că vor mai apărea detalii despre P10, mult mai repede decât ne-am aștepta.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep