HomeFeaturedFocusEvolio iSmart Ultra, action-cam capabil sa filmeze 4K

Evolio iSmart Ultra, action-cam capabil sa filmeze 4K

evolio-ismart-ultra

Evolio lansează pe piața din România iSmart Ultra, o cameră video dedicată aventurierilor, capabilă să filmeze la rezoluție 4K. Dincolo de specificațiile sale tehnice, care includ un display de 2 inch, un procesor Ambarella A12 și o baterie de 1050 mAh (suficientă pentru 90 de minute de filmare neîntreruptă), plus un slot pentru card microSD care suportă până la 128 GB, suprinde multitudinea de accesorii cu care vine în pachet iSmart Ultra.

O carcasă de protecție waterproof pentru filmări subacvatice, ce rezistă până la 50 metri adâncime, un pachet complet de sisteme de prindere, ce permit montarea camerei în diferite moduri (dispozitivul poate fi utilizat atât sub apă, cât și pe bicicletă, motocicletă sau în mașină), un alimentator și un cablu microUSB.

Noul model de cameră video sport deține deasemenea capabilități WiFi, ce îi permit să fie controlată de la distanță printr-un dispozitiv Android sau iOS. Alte conexiuni mai sunt posibile prin Micro USB și HDMI TV. iSmart Ultra mai dispune și de funcțiile auto-timer, expunere ajustată, setare dată, microfon audio input, speaker audio output și este compatibilă cu sistemele de operare Android, Windows, iOS, MacOS și Linux.

Evolio iSmart Ultra va avea în retail un preț recomandat de 799 lei, dar poate fi achiziționată în regim de precomandă începând de astăzi la prețul promoțional de 559 lei. Oferta este valabilă până pe 20 noiembrie 2016, pentru  comanenzile online pe site-ul evolioshop.com.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep