HomeFeaturedFocusXplay 6, smartphone de top prezentat de Vivo

Xplay 6, smartphone de top prezentat de Vivo

vivo-xplay-6

În cadrul evenimentului organizat de producătorul chinez de dispozitive mobile în jurul anunțului celor două telefoane pre-zvonite anterior, Vivo X9 și Vivo X9 Plus, și-a făcut apariția și un smartphone cu specificații de flagship, un vârf de gamă pur sânge, despre care vreau să vorbim puțin, pentru că arată destul de bine pe hârtie. Deși mie mi se pare ușor cam scump, la aproximativ 650 dolari, s-ar putea să fie unii entuziaști care să considere că lista de specificații etalate de Vivo Xplay 6 merită acești bani. Și pe bună dreptate!

Un display dublu curbat (în stilul edge de la Samsung) de 5,45 inchi și rezoluție QHD (1440 x 2560 pixeli) ascunde în spatele său o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 820 și memorie RAM de 6 GB, ce pare capabilă să nu se împiedice nici măcar de sarcinile extreme. O capacitate internă de stocare de 128 GB continuă lista cu specificațiile lui Xplay 6, listă pe care un loc de cinste îl ocupă sistemul dual-camera cu doi senzori, unul de 12 megapixeli (Sony IMX362, OIS, f/1.7) și unul de 5 megapixeli, dar și camera foto dedicată selfie-urilor, cu senzor de 16 megapixeli. Un acumulator de 4080 mAh, cu posibilități de încărcare rapidă și un senzor pentru citirea amprentei digitale completează configurația acestui flagship care va fi pus în vânzare luna viitoare.

Un preț apropiat de cel al lui Huawei Mate 9 Pro, specificații apropiate, dar totuși, parcă aș merge pe mâna celor de la Huawei. Care au marele avantaj de a fi prezenți oficial în Europa. Așa că îl consider în continuare pe Vivo Xplay 6 puțin supraevaluat. Dacă sunteți de altă părere, după 12 decembrie urmăriți ofertele magazinelor chinezești care livrează și în Europa.

via GizmoChina

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep