HomeFeaturedFocusExperimente scolare transmise live de Orange in aceasta saptamana

Experimente scolare transmise live de Orange in aceasta saptamana

Saptamana voluntariatului Orange

Săptămâna asta Orange România o să transmită live experimente științifice dedicate elevilor din toată țara. Se întâmplă în cadrul celei de-a cincea ediție a programului Săptămâna Voluntariatului și prin asta Orange invită elevii și publicul larg să participe la 5 zile de experimente științifice distractive.

Împreună cu Fun Science, angajații Orange se vor distra și vor face experimente științifice în domenii variate – de la chimie sau fizică la astronomie sau mediul înconjurător, care vor fi transmise live, pe internet.

Azi s-a întâmplat asta:

De mâine și în zilele următoare elevii, profesorii, părinții, precum și publicul larg, sunt invitați să participe la celelalte sesiuni de experimente, în intervalul orar 11:00-13:00.

Intrați pe https://www.orange.ro/responsabilitate-sociala/saptamana-voluntariatului/index.html, unde va fi publicat linkul către transmisiunea în direct.

“Și anul acesta ne propunem să demonstrăm că tehnologia poate sprijini educația, de aceea aducem știința mai aproape de copii, într-un mod distractiv și interactiv. Transmisia live oferă elevilor din România, aflați poate la sute de km distanță, ocazia de a participa la experimente științifice alături de noi. Voluntarii Orange sunt nerăbdători să facă experimente și speră să se bucure de o audiență cât mai mare”, a declarat Veronica Dogaru, Corporate Communications Manager la Orange România.

Ideea e interesantă, până la urmă mai trebuie să ne și distrăm și să învățăm experimentând.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep