HomeFeaturedFocusGionee M2017, un smartphone aproape spectaculos

Gionee M2017, un smartphone aproape spectaculos

1310

Gionee a certificat la organismele abilitate pentru a aproba dispozitive mobile spre vânzare pe piața din China un terminal cu câteva specificații de-a dreptul spectaculoase. Și, cum orice vizită de certificare la TENAA se lasă și cu celebrele fotografii pe fundal albastru deschis, putem spune fără să greșim că și la nivel de aspect fizic se confirmă această teorie. Da, Gionee M2017 (cred că este doar un nume de cod și că denumirea comercială va fi ceva mai inspirată) va fi un telefon aparte, interersant.

gionee-m2017-tenaa

Dincolo de aspectul fizic cu linii destul de atipice pentru un smartphone contemporan, pe care vă las să îl deduceți din fotografia de mai sus, impresionează capacitatea acumulatorului care va fi de… 7000 mAh. Cred că va avea câteva particularități ca încărcare rapidă și posibilitatea de a încărca alte dispozitive mobile. Vine apoi memoria RAM, care nu se abate de la regula enunțată ceva mai devreme, când am vorbit despre Lenovo ZUK Edge, cum că orice smartphone mare vine în prezent cu 6 GB de memorie RAM. Un display AMOLED de 5,7 inchi și rezoluție QHD (1440 x 2560 pixeli) continuă lista cu trăsături de top. În mod ciudat, în combinație apare un chipset MediaTek Helio P10 (procesor octa-core de 1,95 GHz și GPU Mali-T860), care nu este cea mai fericită alegere. Se putea și mai bine.

O capacitate internă de stocare de 128 GB (fără slot microSD), un sistem dual-camera cu senzori de 13 megapixeli în partea din spate, plus o cameră foto frontală de 8 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic home, un Android 6.0.1 Marshmallow, o grosime de 10,6 milimetri și o greutate de 230 grame sunt restul trăsăturilor care contează.

Așa cum spuneam, un telefon aparte, pe care, judecând după vizita făcută la TENAA o să îl vedem în curând și la modul oficial.

via TimesNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep