HomeFeaturedFocusZUK Edge tot mai aproape de lansare

ZUK Edge tot mai aproape de lansare

zuk-smartphone-back

Dacă tot am vorbit despre faptul că orice flagship care se respectă în ziua de astăzi, vine dotat cu o memorie RAM de 6 GB, atunci când am povestit despre ediția limitată de ZTE Axon 7, haideți să ne întoarcem puțin atenția și asupra unui telefon care pare foarte aproape de lansarea oficială. Cel puțin dacă judecăm după avalanșa de informații despre el care a început să ajungă prin diferite canale în atenția opiniei publice. Lansat sub brandul ZUK, care aparține de Lenovo, modelul Edge merge ceva mai departe și pare a asorta acestei memorii RAM de 6 GB și un ecran dublu curbat, similar celui de pe Samsung, așa cum lasă să se înțeleagă și numele.

Deja avem rețeta unui succes (mai ales dacă ținem cont de rateul dat de Samsung pe acest segment al ecranelor curbate), însă dacă mai adăugăm și restul specificațiilor, acest sentiment este tot mai puternic. ZUK Edge se pare că va avea un display de 5,5 inchi, rezoluție full HD (dublu curbat, așa cum am văzut deja), în spatele căruia va ticăi un chipset Qualcomm Snapdragon 821 ajutat de memoria RAM de 6 GB amintită mai sus. O capacitate internă de stocare de 64 sau de 128 GB mă face să cred că doar varianta de 128 GB va avea memorie RAM de 6 GB și cea cu 64 GB stocare internă va veni doar cu 4 GB RAM.

Despre camere se spune că vor avea 13 și respectiv 8 megapixeli, iar sistemul de operare va fi direct Android-ul 7.0 Nougat.

Lângă aceste specificații speculate prin presa de specialitate, alăturăm și o imagine de tip leak, în care se vede terminalul nostru. Chiar dacă nu este edificatoare, ne lasă să ne facem o idee vagă despre cum va arăta acesta.

zuk-edge

Dacă și prețul va fi pe măsura specificațiilor (de atractiv), lucru pe care îl vom afla cel mai probabil în momentul unui anunț oficial, atunci Lenovo are toate șansele să dea o lovitură frumoasă. Asta cu condiția să scoată acest brand și în afara granițelor Chinei, cât mai înspre Occident.

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep