HomeFeaturedFocusGionee S9 prezentat oficial

Gionee S9 prezentat oficial

gionee-s9

Iată că a trecut și evenimentul oficial prin care Gionee a arătat publicului modelul S9, un smartphone care a tot ieșit la iveală în ultima vreme, la nivel de zvonuri, prefigurând cumva ceea ce s-a prezentat în final. Imaginea de mid-range a fost una corectă, iar specificațiile s-au dovedit în mare parte adevărate. Așa că haideți să aruncăm împreună o privire rapidă asupra lui Gionee S9. Nu de alta, dar sunt oareșce șanse să ajungă și pe piața din România. Și nu mă refer aici la magazinele online chinezești care fac livrări și în Europa, ci la faptul că Gionee a furnizat de multe ori hardware pentru Allview.

Un display de 5,5 inchi și rezoluție full HD, moștenit de la generația anterioară (Gionee S8), însă de această dată LCD (Gionee S8 avea display AMOLED), ascunde în spatele său un chipset MediaTek Helio P10 (MT6755) cu procesor octa-core de până la 2 GHz și GPU Mali-T860 MP2, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare este de 64 GB. O combinație destul de potentă, cel puțin pe hârtie. Un sistem dual-camera cu un senzor de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli se găsește pe spatele telefonului, în timp ce de partea de selfie-uri se ocupă o cameră frontală de 13 megapixeli.

Un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic home, un Android 6.0 Marshmallow cu Amigo OS 3.5 peste el, abilități dual-SIM și evidenta conectivitate LTE completează lista cu detalii tehnice etalate de acest smartphone.

O listă care, pusă în balanță cu prețul valabil pentru piața din China, de aproximativ 360 dolari, pare destul de în regulă. Desigur, se găsesc și alternative ceva mai atractive, mai ales în China, acolo unde producătorii sunt mulți și competiția este mare. Așa că o să evit să mă pronunț asupra șanselor pe care le are Gionee S9 de a fi un succes la nivel de vânzări.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep