HomeFeaturedFocusHuawei Mate 9 Pro prezentat oficial

Huawei Mate 9 Pro prezentat oficial

mate9pro

În momentul în care Huawei a anunțat modelele Mate 9 și Mate 9 Porsche Design, a fost destul de clar pentru toată lumea că dimensiunea și forma lui Porsche Design au mai multă priză la public, însă prețul exclusivist limitează drastic succesul acestui terminal. Nu oricine își permite să dea 1390 euro pe un smartphone, fie el chiar și cu trăsături de flagship veritabil. Oricum nu prea am înțeles manevra celor de la Huawei, cu atât mai mult cu cât a încercat și BlackBerry aceeași schemă cu ceva vreme în urmă și a fost un eșec. Noroc că Huawei a corectat destul de repede problema și a anunțat, ce-i drept, deocamdată doar pentru piața din China, modelul Mate 9 Pro, care este de fapt un Mate 9 Porsche Design fără elementele distinctive și prețul exagerat.

huawei-mate-9-pro

Avem practic același display curbat (la fel cu cel de pe Galaxy S7 edge) de 5,5 inchi, AMOLED QHD, în spatele căruia ticăie un chipset Kirin 960, vârful de gamă în linia de chipset-uri produse de Huawei, ajutat de o memorie RAM de 4 sau 6 GB. Și restul trăsăturilor sunt identice cu cele de pe Mate 9 Porsche Design. În mod evident, prețul este altul.

Huawei Mate 9 Pro costă aproximativ 680 dolari în versiunea cu 4 GB de RAM și stocare de 64 GB și 775 dolari varianta cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB. Aproximativ cu 100 dolari mai mult decât Huawei Mate 9.

Important este să vedem acest smartphone cum depășește rapid granițele Chinei. Nu de alta, dar este o alternativă care va atrage mulți fani ai Android-elor high-end și Huawei ar trebui să speculeze cât mai bine avantajul pe care îl reprezintă acest element nou pe piață, în timp ce competiția defilează încă cu modelele noi.

via GizmoChina

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep