HomeFeaturedFocusAsus va lansa un smartphone cu suport pentru Tango

Asus va lansa un smartphone cu suport pentru Tango

asus_hq

Se pare că Tangă, platforma pentru realitate augumentată a celor de la Google, se bucură de interesul mai multor producători de dispozitive mobile, dispuși să mute puțin focusul de pe terminalele cu funcții clasice. După lansarea oficială a lui Lenovo Phab 2 Pro, primul smartphone cu suport pentru Google Tango, iată că și Asus se arată deschisă la noi experienție în zona de smartphone și anunță că va lansa la CES, la începutul anului viitor, un telefon cu suport pentru Google Tango (al doilea din piață, se pare, după cel de la Lenovo). Asus ZenFone AR va fi numele acestui dispozitiv.

Anunțul a fost făcut chiar de către Jerry Shen, CEO-ul Asustek, în cadrul unui interviu acordat unei publicații din Coreea. Acesta a arătat că Asus se va orienta și înspre realitatea virtuală și are în plan lansarea unui dispozitiv similar cu HTC Vive sau Oculus Rift. Cel puțin ca și concept, pentru că din punctul de vedere al experienței, Asus promite câteva plusuri, fără însă să detalieze.

Rămânem cu atenția la acest prim pas reprezentat de Asus ZenFone AR și așteptăm să vedem cât va prinde Google Tango la utilizatori.

via DigiTimes

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep