HomeFeaturedFocusMeizu Pro 6s prezentat oficial

Meizu Pro 6s prezentat oficial

meizu-pro-6s

Este o variantă a lui Meizu Pro 6 cu câteva îmbunătățiri minore, aș spune eu, un refresh de marketing mai degrabă decât unul al caracteristicilor tehnice. Practic avem același smartphone cu construcție metalică și aspect puternic inspirat din iPhone (deși Meizu se laudă că a introdus liniile antenei înainte de iPhone 7, odată cu Pro 6).

Avem, de asemenea, același display AMOLED de 5,2 inchi, full HD și cu capacități 3D Press, același chipset MediaTek Helio X25 cu procesor deca-core (2 x Cortex-A72 la 2,5 GHz, 4 x Cortex-A53 la 2 GHz și 4 x Cortex-A53 la 1,4 GHz) și GPU Mali-T880MP4, aceeași memorie RAM de 4 GB și aceeași stocare internă de 64 GB.

Prima modificare apare la nivelul camerei foto principale, care acum vine cu un senzor de 12 megapixeli (IMX386), echipată cu un “10-LED dual-tone ring flash”. Camera foto frontală este aceeași, de 5 megapixeli.

Al doilea upgrade este la nivel de acumulator, care acum are o capacitate de 3060 mAh (față de 2560 mAh cât avea Meizu Pro 6). Există suport pentru încărcare rapidă, mCharge 3.0 pe numele ei, la fel cum există conectivitate LTE sau senzor pentru citirea amprentei digitale.

Telefonul are un preț de aproximativ 390 dolari, valabil pe piața din China. Pe mine nu mă impresionează, mai ales datorită faptului că îl consider un refresh destul de artificial al predecesorului său.

via Meizu

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep