HomeFeaturedFocusMeizu X isi arata fata (sau spatele)

Meizu X isi arata fata (sau spatele)

meizu-pro-5-back

Unul dintre telefoanele încă neanunțate oficial, dar despre care s-a vorbit foarte mult în ultima vreme este Meizu X. Un terminal cu câteva specificații inedite, dintre care unele reprezintă premiere în lumea smartphone, motive suficiente pentru ca atenția opiniei publice să fie atrasă de Meizu X. În plus, un nume simplu, nou pentru producătorul chinez, care poate reprezenta un semn că Meizu are în vedere și o expansiune comercială oficială, eventual o pătrundere pe piețele din Europa și Statele Unite. S-ar putea să visez prea mult cu ochii deschiși, așa că este mai sănătos să ne ocupăm puțin de Meizu X și să lăsăm dorințele personale pentru perioada sărbătorilor.

Prima dintre specificațiile cu care vrea să impresioneze este legată de noul chipset MediaTek Helio X30, cu procesor deca-core (patru nuclee Cortex-A73 la 2,8 GHz, patru Cortex-A53 la 2,2 Ghz și două nuclee Cortex-A53 la 2,0 GHz) și GPU PowerVR 7XT. O adevărată bestie, care pare capabilă să-i dea o replică pe măsură lui Qualcomm Snapdragon 821.

La nivel de design apar două chestii inedite, care fac din Meizu X un telefon aparte. Odată, lipsa totală a liniilor de antenă, ceea ce conduce la un spate metalic dintr-o singură bucată, nebrăzdat de striații sau dungi de altă culoare. Apoi, camera foto principală este încadrată de un flash circular, sub formă de inel, care ar trebui, cel puțin în teorie, să asigure o lumină mult mai bună pentru fotografiile realizate.

meizu-x

Din păcate cam acestea sunt singurele informații despre Meizu X, cel puțin pentru moment. Așa că va trebui să ne mulțumim și cu o fotografie de tip leak (probabil prima) și cu speranța că până la evenimentul oficial de lansare, care se spune că va avea loc pe 30 noiembrie, poate că vor mai apărea detalii de natură tehnice despre el, care să ne lămurească dacă este cu adevărat un telefon inedit.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep