HomeFeaturedFocusHuawei a prezentat in Romania modelul Honor 8

Huawei a prezentat in Romania modelul Honor 8

_dsc1973

Conceput ca flagship al gamei Honor, terminalul are caracteristici de top și, în bunul obicei al celor de la Huawei, un preț destul de competitiv pe piața din România. Poziționat de producătorul chinez ca fiind un mid high-end, telefonul are șanse mari să devină unul dintre cele mai populare smartphone-uri pe acest segment. Până la urmă are în spate și istoricul altor dispozitive produse de Huawei, care s-au comportat bine în ceea ce privește cifrele de vânzări.

“Honor 8 se bucură de un succes imens la nivel internațional, așa că ne propunem ca, local, să îi oferim contextul necesar pentru a ajunge în scurt timp la aceeași popularitate. Suntem încrezători că românii vor fi cuceriți de pachetul complet cu care telefonul vine: performanțe și design, la un preț mai mult decât competitiv“, a declarat Fred Wangfei, Director of Romania Consumer Business Group.

_dsc1700

Dacă specificațiile tehnice ale lui Honor 8 le-am trecut în revistă atunci când am anunțat că Huawei în va aduce oficial în Europa, acum doar o să insist asupra câtorva detalii care pot face diferența în ochii unui utilizator indecis: carcasa din spate învelită în sticlă cu margini 2.5D, sistemul dual camera cu doi senzori de câte 12 megapixeli fiecare sau funcția Smart Key.

Honor 8 este disponibil în România la un preț recomandat de 1899 lei, în varianta de 4 GB RAM cu 32 GB memorie internă și gama de culori Pearl White, Midnight Black și Sapphire Blue iar modelul în varianta de 64 GB cu 4 GB memorie RAM este disponibil la un preț recomandat de 2099 lei pentru culorile Sunrise Gold și Sapphire Blue.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep