HomeCloud & MobilityPowerApps for Windows 10 Mobile a iesit in versiune Preview

PowerApps for Windows 10 Mobile a iesit in versiune Preview

PowerApps_W10Mobile

De azi pachetul de aplicații PowerApps e disponibil în versiune Preview pentru Windows 10 Mobile. Dacă vă interesează îl puteți descărca de aici http://aka.ms/powerappswin și să porniți perioada de testare.

Funcționează pe OS build: Anniversary update Redstone 1 (10.0.14267.1002) sau mai nou și pe aparate care au cel puțin 2GB RAM.

wp_ss_20161114_0002wp_ss_20161114_0003

Vă reamintesc, pachetul PowerApps aduce la îndemâna antreprenorilor o soluție simplă de creare a unor aplicații de business care să permită conectarea rapidă la diverse servicii. Aceste aplicații aduc o experiență deja familiară (cea Office) pentru diferite tipuri de activități pentru care există predefinite șabloane care pot să fie folosite în mod vizual pentru crearea de workflow-uri proprii.

Totodată sunt preinstalate opțiunile de conectare către serviciile Microsoft precum Office 365, Dynamics CRM sau Salesforce, Dropbox respectiv OneDrive plus SharePoint, SQL Server, Oracle,SAP în vederea extragerii datelor care să fie folosite în PowerApps.

Aplicațiile de iOS și Android sunt disponibile de mai multă vreme, e bine că acum Microsoft le aduce și pe cele de Windows 10 Mobile.

Recomandarea mea este să descărcați pachetul și să vă jucați puțin cu el. Veți descoperi ce chestii faine pot să fie făcute!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep