HomeFeaturedFocusSamsung a achizitionat Harman pentru 8 miliarde dolari

Samsung a achizitionat Harman pentru 8 miliarde dolari

samsung-hq

Este o lovitură de imagine, dincolo de investiția făcută, semn că Samsung a început procesul de reconstrucție, de îmbunătățire a percepției pe care publicul și-a făcut-o despre companie în lumina ultimelor incidente care au implicat acumulatorii de pe Note 7. Compania coreeană a cheltuit nu mai puțin de 8 miliarde de dolari pentru achiziția Harman International Industries, unul dintre cei mai cunoscuți producători de sisteme audio, de infotainment și de tehnologii de comunicare si conectivitate (nu doar audio) pentru industria auto.

Această manevră oferă Samsung accesul spre toate brand-urile deținute de Harman International Industries. Mai exact JBL, Harman Kardon, Mark Levinson, AKG, Lexicon sau Infinity. În plus, compania avea și drepturi de licențiere pentru Bowers & Wilkins și Bang & Olufsen.

“Harman perfectly complements Samsung in terms of technologies, products and solutions, and joining forces is a natural extension of the automotive strategy we have been pursuing for some time,” a declarat Oh-Hyun Kwon, CEO Samsung Electronics.

Declarația evidențiază practic interesul principal pe care Samsug l-a urmărit cu această achziție, dincolo de evidentele urmări pe care ea le va avea în zona de funcții audio a viitoarelor dispozitive mobile produse de coreeni.

via Samsung

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep