HomeFeaturedFocusPregateste Xiaomi un Mi MIX cu display mai mic?

Pregateste Xiaomi un Mi MIX cu display mai mic?

xiaomi-mi-mix-mini-leaked-1

Atunci când, la evenimentul de lansare al lui Xiaomi Mi Note 2, producătorul chinez a arătat și un concept extrem de interesant de smartphone cu display fără margini, denumit Xiaomi Mi MIX, a stârnit valuri de admirație la adresa acestuia din urmă, care și-a eclipsat rapid fratele care ar fi trebuit să fie actorul principal al evenimentului. Un telefon cu trăsături de flagship, cu un preț deloc de speriat și cu un aspect revoluționar, chiar nu are cum să nu impresioneze plăcut.

Singura chestie care i se putea reproșa acestui smartphone era dimensiunea mare a ecranului. 6,4 inchi este prea mult, chiar dacă lipsa totală a marginilor display-ului în laterale și sus, ducea dimensiunea finită a telefonului mai degrabă înspre 6 inchi. Tot este mult și cred că a realizat și Xiaomi acest lucru, pentru că au început să apară zvonuri (și chiar și două fotografii) care spun că o variantă Xiaomi Mi MIX Nano, cu display de cel mult 5,5 inchi, este pe cale să fie anunțată oficial.

xiaomi-mi-mix-mini-leaked

Să sperăm că așa este, pentru că un ecran mai uzual ca dimensiune va accelera în mod clar succesul pe care acest concept îl va avea în piață. Să sperăm de asemenea că Xiaomi nu va reduce și din specificațiile etalate de Mi MIX, pentru că ar fi destul de păcat.

via Xiaomi Today

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep