HomeFeaturedFocusPromotie LG pentru Black Friday pentru Media Galaxy

Promotie LG pentru Black Friday pentru Media Galaxy

LG_Private_Black_Friday

Pentru că ne apropiem cu pași repezi de startul freneziei cumpărăturilor vă aduce la cunoștință că LG Electronics vine cu o campanie pentru Media Galaxy – Private Black Friday – prin care oferă accesul la prețuri speciale pentru 4 modele de televizoare OLED, un televizor Ultra HD cu diagonală de 218 cm, mașina de spălat cu uscător LG Eco Hybrid (FH4A8FDH8N) și un frigider Side-by-Side LG cu tehnologie Door in Door (GSJ760WBXV).

Sub sloganul Perfect Black, Perfect Black Friday, produsele de top LG vor putea fi cumpărate online la prețuri speciale, timp de 3 zile, înainte de startul oficial Black Friday. Pentru înscrierea în campanie, consumatorii au de urmat 3 pași simpli: să acceseze LGBlack.ro și să se înregistreze în perioada 2 – 17 noiembrie. Odată înscris, fiecare consumator va primi automat un cod de discount și, în zilele de 15, 16 și 17 noiembrie, va putea cumpăra produsele LG exclusiv pe Mediagalxy.ro, folosind codul de discount primit.

image

Mașina de spălat cu uscător LG Eco Hybrid

image

Economisiţi apă, timp și bani cu Eco Hybrid, cea mai nouă tehnologie de la LG Electronics încorporată într-o mașină de spălat cu un design premium. Aveți de ales între Eco dry și Normal dry. Modul ECO dry nu utilizează apă pentru uscare, iar modul Normal dry scurtează întregul ciclu, reducând costurile cu energia. Unde mai pui că economisești și bani cu această mașină 2 în 1, având și uscător și mașină de spălat într-un singur loc.

Detalii aici: http://www.lg.com/ro/masini-de-spalat/lg-FH4A8FDH8N

Frigider Side-by-Side LG

image

Având la dispoziție mega capacitatea de 600 de litri, puteți beneficia de o mai bună organizare și o stocare mai inteligentă. Stocați și depozitați toate cele necesare, fără grija spațiului. Cu un design special Ușa Door-in-Door™ vă permite accesul mai ușor la băuturi și gustări. Datorită cadrului avansat Slim Frame al ușii Door-in-Door™, spațiul interior a crescut cu 9%, iar rafturile suplimentare vă oferă încă un mod de a vă organiza frigiderul cu pierderi de aer rece mai mici.

Detalii aici: http://www.lg.com/ro/aparate-frigorifice/lg-GSJ760WBXV

 

Încă nu știu care e discountul oferit de LG pentru aceste produse, dar fiind unele premium mă aștept să fie unul destul de mare. De asta vă și recomand să vă înscrieți ca să știți mai din timp ce prețuri puteți obține – televizoarele OLED sunt extrem de faine!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep