HomeCloud & MobilityMinecraft Education vine si in Romania!

Minecraft Education vine si in Romania!

minecraft_Education

O veste excelentă: Minecraft Education Edition poate să fie folosit acum și în România. Vă spuneam acum ceva vreme despre pornirea programului Minecraft Education Edition, ce oferă profesorilor o platformă de construire a lecțiilor virtuale, bazate pe Minecraft – acum vă aduc la cunoștință că programul este disponibil și pentru profesorii și educatorii din România!

Minecraft Education Edition oferă elevilor posibilitatea de a colabora, construi, rezolva probleme într-un mediu virtual, în lumi create de profesori și monitorizate de către aceștia. Subiectele care pot fi abordate variază de la matematică, la fizică, istorie sau chiar limbi străine – depinde de deschiderea și imaginația celui ce construiește lumea virtuală cu ajutorul blocurilor modulare din Minecraft.

În momentul de față există câteva module gata create – “City Planning for Population Growth”, “Exploring Factors and Multiples” și “Effects of Deforestation” – care învață elevii aspecte ale lumii moderne cu care ne confruntăm tot mai des. Gândiți-vă ce ar însemna ca o clasă de 20-30 de elevi să se joace împreună cu profesorul și să colaboreze explorând o lume virtuală și căutând să identifice și să îndeplinească diferite obiective?

Uitați mai jos cum s-ar face planificarea unui oraș:

Cool, nu?

Abia aștept să văd primele proiecte făcute în sistemul educațional din România. Apropo, dacă vă aveți bine cu profesorii, puteți să le spuneți despre inițiativă. Cred că le-ar prinde bine.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep