HomeStiriSeku.ro intra in cursa reducerilor de pret

Seku.ro intra in cursa reducerilor de pret

seku

Se pare că fenomenul Black Friday se extinde și în zone ceva mai puțin obișnuite și atrage noi și noi adepți. Unul dintre aceștia este Seku.ro, un magazin online care comercializează sisteme de supraveghere şi antiefracţie, control acces şi pontaj, dispozitive de spionaj, detectori şi module din categoria casă smart. Astfel, în perioada 18-20 noiembrie 2016, Seku.ro desfășoară prima sa campanie de Black Friday, pregatindu-le clienţilor reduceri semnificative pentru toată gama de produse. Clienţii online vor putea achizitiona soluţii de securitate pentru casă şi birou cu reduceri de pana la 80%.

“Datorită campaniilor Black Friday clientii din Romania au început să achizitioneze din ce în ce mai multe produse valoroase ce înglobează tehnologii de ultimă oră. S-a creat totodata şi nevoia de a proteja bunurile cumpărate. Aici intervenim noi, oferind clienţiilor soluţii de securitate din cele mai variate atât pentru protejarea bunurilor cât şi pentru protecţia lor personală. Vrem sa creăm o tradiţie anuală şi să venim în întampinarea nevoilor clienţilor noştri, aducând în casele lor cele mai noi tehnologii pentru siguranţa personală,” a declarat Alexandra Rotaru, PR & Marketing Manager Seku.ro

Startul reducerilor va fi dat pe mâine, dupa miezul noptii. Așa că, în cazul în care o soluție de supraveghere, acces sau securitate se află pe lista voastră de cumpărături, vă recomand să stați cu ochii pe site-ul companiei pentru a nu rata promoţiile de Black Friday.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep