HomeFeaturedFocusMeizu a prezentat oficial M5

Meizu a prezentat oficial M5

meizu-m5

O parte din informațiile tehnice despre Meizu M5 au ieșit la iveală săptămâna trecută. Acum a venit momentul confirmării sau infirmării lor oficiale și al completării configurației. Un moment oarecum dezamăgitor, pentru că versiunea cu 6 GB de memorie RAM s-a dovedit a fi doar o poveste. În schimb, a apărut în ecuație un preț, care face ca raportul preț/specificații să fie destul de atractiv încât acest smartphone să merite câteva momente din atenția noastră. Așa că haideți să trecem la treabă și să vedem cu ce argumente încearcă Meizu M5 să își convingă potențialii cumpărători.

Un display IPS LCD HD (720p) de 5,2 inchi (282 ppi), acoperit cu sticlă 2.5D, combinat cu un chipset MediaTek MT6750 (procesor octa-core de până la 1,5 GHz Cortex-A53 și GPU Mali-T860MP2), formează platforma pe care este construit acest smartphone. La nivel de memorii se disting două variante: una cu 2 GB de RAM și 16 GB de memorie internă și una cu memorie RAM de 3 GB și capacitate de stocare de 32 GB. Ambele cu posibilitate de extindere prin micro SD, cu până la 256 GB. O cameră foto principală de 13 megapixeli (f/2.2, phase detection autofocus, dual-LED flash) și una frontală de 5 megapixeli (f/2.0), un acumulator de 3070 mAh, un Android 5.1 Lollipop ?!?!?! și un senzor pentru citirea amprentei digitale, plus abilitățile dual-SIM și conectivitatea LTE, completează configurația acestui smartphone.

La nivel de prețuri, apare marea surpriză. Meizu M5 costă aproximativ 105 dolari pentru versiunea cu 2 GB de RAM și stocare de 16 GB și aproximativ 135 dolari pentru cea cu 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă. Ambele prețuri sunt valabile pentru piața din China.

Raportul preț/specificații este suficient de atractiv. Mai rămâne să vedem care sunt planurile comerciale ale chinezilor de la Meizu cu acest dispozitiv.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep