HomeFeaturedFocusMoto M trece prin AnTuTu inainte de lansare

Moto M trece prin AnTuTu inainte de lansare

moto-g4-back

Cu o săptămâna înainte de lansarea sa oficială (la bursa zvonurilor circulă data de 8 noiembrie), telefonul, despre care se spune ca va fi primul din seria Moto care va avea preinstalate aplicații de la Microsoft (Skype, OneDrive, Office), trece prin AnTuTu Benchmark și își dezvăluie o parte importantă din specificațiile sale tehnice. Și, deși se spune că Moto M se va adresa doar pieței din China, el reușește deja să atragă atenția, astfel încât consider că merită câteva minute din timpul pasionaților de dispozitive mobile de pretutindeni.

Conform informațiilor din baza de date AnTuTu, Moto M va avea un display de 5,5 inchi și rezoluție full HD, protejat cu Gorilla Glass 4, în spatele căruia va ticăi un chipset MediaTek Helio P10 cu procesor octa-core și GPU Mali-T860. O memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli, precum și un Android 6.0 Marshmallow și un acumulator cu capacitatea de 3000 mAh, completează lista cu specificații tehnice pe care o știm până acum și pe care vă recomand să o priviți cu o doză de scepticism, dată de sursa de proveniență a acestor detalii.

Trebuie notată și prezența unui senzor pentru citirea amprentei digitale, o altă premieră pentru un smartphone din seria Moto, chestie care face din Moto M un telefon destul de interesant. Stăm cu ochii pe el și revenim cu detalii oficiale după anunțul companiei.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep