HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 5c se arata a fi un smartphone interesant

Xiaomi Mi 5c se arata a fi un smartphone interesant

xiaomi-mi5-back

Deocamdată se arată în materiale neoficiale, ajunse în atenția opiniei publice din tot felul de surse. Însă, dacă este să dăm crezare zvonurilor care spun că săptămâna viitoare vom vedea și o lansare oficială, atunci nu mai este mult și va sosi și acea certificare oficială a informațiilor. Cât despre motivele pentru care îl considerăm interesant, în capul listei se află un raport preț/specificații extrem de atractiv. Și putem afirma asta destul de sigur, pentru că se știu deja ambele necunoscute ale acestei ecuații. În mod destul de atipic pentru un smartphone încă nelansat, există informații legate de prețul de vânzare al acestuia.

Xiaomi Mi 5c va costa aproximativ 140 de dolari (evident, preț valabil în China). Iar lista de specificații tehnice pe care le va oferi în schimbul acestui preț este impresionantă. Un display de 5,5 inchi, probabil full HD, acoperit cu sticlă 2.5D, un chipset cu procesor octa-core de până la 2,2 GHz (cel mai probabil un MediaTek Helio P20, dar sunt și zvonuri care spun că Xiaomi lucrează la o soluție proprie), o memorie RAM de 3 GB, o capacitate internă de stocare de 64 GB, o cameră foto principală cu senzor de 12 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un Android 6.0 Marshmallow cu MIUI 8 peste el. Cam acestea sunt trăsăturile care contează. Și lista este destul de generoasă, mai ales dacă o privim prin prisma prețului de mai sus.

În ceea ce privește aspectul său, ne luminează o primă fotografie de tip leak.

xiaomi-mi-5c-leaked

Din păcate nu ne așteptăm la o disponibilitate globală, probabil că piața din China este singura țintă oficială pentru acest terminal. În rest, canalele gri, ca de obicei, pentru doritorii din alte zone geografice.

via Xiaomi Today

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep