HomeFeaturedFocusOppo Find 9 vine cu Snapdragon 835

Oppo Find 9 vine cu Snapdragon 835

oppo_find_7_back

Unul dintre cele mai îndelung zvonite telefoane, Oppo Find 9, trece printr-un refresh de informații care vin să împrospăteze ceea ce se spunea despre el până acum. Începând de la nivelul chipsetului, care acum, conform ultimelor zvonuri, va fi noul Qualcomm Snapdragon 835 (ceea ce nu ar fi exclus, până la urmă Find 9 este vârful de gamă al Oppo) și până la data lansării, care acum s-a mutat tocmai în primăvara anului viitor.

Undeva în luna martie (poate chiar la MWC) se spune că vom vedea noul flagship Oppo Find 9, lucru care se potrivește cu informația care dă Snapdragon 835 ca fiind chipset-ul din el. Și, dacă luăm în calcul și restul specificațiilor care se cunosc, ca de exemplu memoria RAM de 6 GB sau display-ul QHD (AMOLED de 5,5 inchi), avem imaginea unui terminal de top. Pe care însă, se pare că îl mai avem de așteptat.

oppo-find-9

Surprinde puțin informația legată de acumulator, care se spune că va fi de doar 2500 mAh. Cam puțin, chiar dacă se pune accentul pe încărcarea rapidă de care va fi capabil.

Până în martie mai este mult timp și sunt destul de sigur că vom mai primi informații tehnice și chiar fotografii cu acest smartphone. Deocamdată, la nivel de design, avem doar poza de mai sus, care lasă să se vadă câteva din liniile lui Find 9.

via Android Pure

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep