HomeFeaturedFocusZTE BV080 trece prin GFXBench

ZTE BV080 trece prin GFXBench

zte-back

Și uite așa aflăm aproape toate detaliile tehnice despre acest smartphone pe care îl pregătește producătorul chinez și care, trebuie să recunoaștem, nu arată chiar rău, cel puțin pe hârtie. Este vorba, așa cum se poate vedea mai jos, despre un mid-range care, dacă tradiția instituită de ZTE va fi respectată, va veni cu un raport preț specificații destul de atractiv. În plus, terminalele ZTE au marele avantaj de a ajunge, pe canale oficiale și pe piețele ceva mai occidentale, lucru destul de rar întâlnit la un producător din China.

zte-gfxbench

Cu un display full HD (1080 x 1920 pixeli) de 5,2 inchi, cu un procesor octa-core de 1,4 GHz și GPU Adreno 505 (chipset Qualcomm Snapdragon) și o memorie RAM de 3 GB, ZTE BV080 (probabil că denumirea comercială a acestui smartphone va fi alta) pare a avea o configurație devenită standard pentru un mid-range contemporan. Iar stocarea internă de 32 GB, camera foto principală de 13 megapixeli, cea frontală, dedicată selfie-urilor, cu senzor tot de 13 megapixeli sau Android-ul 7.0 Nougat, întăresc această senzație.

Însă ecuația va fi completă doar atunci când vom cunoaște și prețul cerut de ZTE pentru un astfel de dispozitiv. Desigur, contează și aspectul fizic, dar acolo aprecierea este subiectivă și ține de fiecare utilizator.

Pentru binele consumatorilor, sper ca ZTE să aibă și intenții europene, din punct de vedere comercial, cu acest telefon.

via GFXBench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep