HomeFeaturedFocusDoua noi terminale Xperia de la Sony

Doua noi terminale Xperia de la Sony

Se pare că producătorul japonez pregătește două noi telefoane, cel mai probabil pentru CES-ul (Consumer Electronics Show) din debutul lui 2017. Și deși la momentul actual informațiile despre cele două terminale sunt destul de subțirele, ele au născut ceva polemică în grupul fanilor acestui brand, care încă rezistă pe baricade.

Detaliile de natură tehnică sunt destul de sărăcăcioase. Se știe că vor avea dimensiuni diferite ale ecranelor, unul va fi un 5,2 inchi, al doilea va avea display de 5,5 inchi (două standarde clare în zona de smartphone). Se mai vorbește, de asemenea, despre un chipset Qualcomm Snapdragon 820, evident, informații provenite din surse neoficiale. Mulți dintre fani au sperat la un Snapdragon 821. Chiar dacă diferențele nu sunt majore, este vorba despre imagine în primul rând. Un terminal cu Snapdragon 820 pare din start ușor învechit ca și configurație.

Din punctul meu de vedere nu aici este problema. Ba chiar cred că este mai bine cu versiunea mai veche de chipset. Nu de alta, dar Sony are obiceiul de a supraevalua puțin telefoanele pe care le lansează. Iar utilizarea unui chipset mai vechi de un an ține cât de cât costurile de producție mai jos. Asta nu înseamnă obligatoriu că și prețurile finale vor fi mai mici, însă nouă nu ne interzice nimeni să sperăm la așa ceva, cel puțin pentru moment. Cred că dezamăgirea va fi mare când vor apărea detalii comerciale despre aceste telefoane, care, se spune, vor face parte din noua serie Xperia X.

LATER EDIT: Sunt șanse mari ca măcar unul dintre aceste telefoane să fie ediția nouă de Xperia XA, care a apărut în fotografii leak-uite de persoane cu istoric bun în previziunile pe care le-au făcut de-a lungul timpului.

via Android Soul

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep