HomeFeaturedFocusP88, un entry-level supraevaluat de la Panasonic

P88, un entry-level supraevaluat de la Panasonic

Recunosc că nu sunt un mare fan al telefoanelor entry-level, deși am admis de mai multe ori că îți poți face treaba cu ele. Așa că m-am uitat destul de sceptic la acest P88 pe care Panasonic l-a prezentat oficial și pe care l-a și lansat deja pe piața din India, cu promisiuni de disponibilitate globală. Nu de alta, dar am avut și încă mai am senzația că este acel gen de smartphone la care prețul reflectă în primul rând brand-ul sub care se vinde și de-abia apoi specificațiile tehnice ale dispozitivului. Iar P88, destul de modest ca și configurație, pare să încerce să speculeze faptul că se numește Panasonic. Nu știu ce trecere are acest nume la iubitorii de telefoane inteligente, însă este destul de clar că prețul de aproximativ 140 dolari este prea mare pentru ceea ce are de oferit din punct de vedere tehnic acest P88.

Cel mai bine analizăm împreună aceste aspecte. Panasonic P88 propune un display IPS HD (720p) de 5,3 inchi, protejat cu o sticlă 2.5D, în sptatele căruia pulsează un chipset necunoscut cu procesor quad-core de 1,25 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB. O capacitate internă de stocare de 16 GB, ce poate fi extinsă prin microSD (până la 128 GB), o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 2600 mAh, abilitățile dual-SIM, conectivitatea VoLTE și un Android 6.0 Marshmallow completează lista cu specificații.

Nimic sclipitor, tocmai de aceea am spus că prețul pare cam mare. La 140 dolari se găsesc alternative mult mai atractive, mai ales din zona producătorilor chinezi. Iar Panasonic nu îmi pare un brand suficient de puternic pe smartphone încât să vândă bine.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep