HomeFeaturedFocusGionee P7 prezentat oficial

Gionee P7 prezentat oficial

Seria P7 de la Gionee se completează într-o ordine ciudată, La două luni după apariția oficială a lui Gionee P7 Max, iată că iese la iveală, tot la modul oficial, Gionee P7. Puțin cam atipic, însă este decizia celor de la Gionee. Și cum telefoanele lor au șanse de a ajunge și pe piața din România sub numele de Allview, cred că merită să alocăm câteva minute pentru a trece în revistă principalele trăsături tehnice ale acestiui telefon și a decide dacă are șanse să facă o figură frumoasă de vânzări, folosindu-se de un raport preț/specificații suficient de atractiv.

Așadar, terminalul nostru propune un display HD (720p) de 5 inchi, în spatele căruia ticăie un chipset MediaTek cu procesor quad-core de 1,3 Ghz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB. Este destul de clar că avem de-a face cu un entry-level și începe să fie clar și de ce Gionee a ales să vină cu P7 Max întâi. O capacitate internă de stocare de 16 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un acumulator de 2300 mAh, un Android 6 Marshmallow și conectivitatea VoLTE completează o configurație deloc impresionantă.

Prețul de aproximativ 150 dolari nu este senzațional, așa că opțiuni se vor găsi multe, mai ales pe piața din China. Nu cred că Gionee P7 va fi vreun mare hit de vânzări.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep