HomeFeaturedFocusKodak Ektra disponibil in Europa

Kodak Ektra disponibil in Europa

Încă de când Kodak a lansat acest smartphone Android cu focus evident pe zona de fotografie și cu aspect retro, care aduce mult cu cel al camerei foto al cărui nume îl poartă, Ektra – un adevărat succes al Kodak în perioada celui de-al doilea război mondial, s-a făcut public faptul că terminalul va ajunge în Europa doar la mijlocul lunii decembrie. Și așa se și întâmplă, exact la fix pentru sezonul de sărbători, cu atât mai mult cu cât Kodak Ektra este un smartphone aparte, care se pretează foarte bine la ideea de cadou pentru utilizatorii pasionați.

Telefonul este deja disponibil în Europa, atât pe site-ul oficial al companiei, cât și pe Amazon, la un preț de 499 euro. Exact cât au comunicat producătorii în momentul lansării sale oficiale. Au respectat și prețul și termenul de disponibilitate, chestie care mie îmi lasă impresia că proiectul este tratat cu destulă seriozitate. Și asta recomandă Kodak Ektra în mod evident.

Prețul poate părea mare pentru configurația pe care o afișează Kodak Ektra. Însă nu ecranul full HD de 5 inchi, chipset-ul MediaTek Helio X20, memoria RAM de 3 GB, capacitatea internă de stocare de 32 GB (plus card microSD), sau acumulatorul de 3000 mAh sunt argumentele sale de vânzare. Ci mai degrabă camera foto principală cu senzor de 21 megapixeli (f/2.0, Optical Image Stabilization, Phase Detection AF, dual-tone LED flash) și poate și cea frontală, dedicată selfie-urilor, de 13 megapixeli, ambele îmbogățite cu o multitudine de funcții software.

Așa că, privit prin ochii unui pasionat de fotografie care dorește un dispozitiv ieșit din tiparele clasice, Kodak Ektra poate fi o alegere inspirată.

via Kodak

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep