HomeMobileAndroidSe pare ca Google Pixel si Pixel XL au probleme cu difuzoarele

Se pare ca Google Pixel si Pixel XL au probleme cu difuzoarele

Google-Pixel-3-620x330

Două dintre cele mai bune aparate Android din 2017 se pare că au probleme cu difuzoarele, în special la volum maxim. Mark (sau mai bine zis “badmark“) Buckman a pus problema pe tapetul Reddit după ce a postat un material video în care arată cele două telefoane Google Pixel și Pixel XL având probleme de redare audio, când sunetul este la nivel maxim. Uitați despre ce este vorba:

Cu volumul dat la maxim, aplicația Perfect Piano e de nefolosit – chestie pe care mai mulți utilizatori au reușit să o replice pe propriile aparate Pixel și Pixel XL cu NDROID 7.1 și 7.1.1. În același timp, redarea în căști merge fără probleme, deci e posibil să fie un defect care afectează doar difuzorul și nu întreg sistemul audio.

Astfel de probleme legate de sunet au fost reclamate de utilizatorii Pixel și Pixel XL încă din octombrie, cu manifestări în Chrome, Facebook, TuneIn Radio, YouTube etc.

Cum încă Google nu a zis nimic oficial despre acest lucru, problema e oarecum în aer. Iar dacă vă gândeați să vă faceți un cadou de Crăciun, mai așteptați puțin pentru că nu e sigur că ați putea scăpa de această problemă printr-un simplu update.

Și e păcat, pentru că Pixel și Pixel XL chiar sunt niște aparate foarte faine!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep