HomeFeaturedFocusHmm … inca un Samsung care ia foc

Hmm … inca un Samsung care ia foc

s6edge_1

Tocmai când se părea că Samsung a dat uitării problemele masive (financiare și de imagine) avute cu Note 7 și se gândește spre un luminos și foarte profitabil 2017, mai apare un eveniment legat de un S6 edge+ care ar fi explodat pe când era la încărcat, semn că greșelile de proiectare ar putea să nu fie specifice doar Note 7.

Un utilizator a postat pe Reddit, sub numele ReturnThroughAether, o serie de poze în care ne lasă să înțelegem că al său smartphone S6 edge+ a luat foc, deteriorând și mobilierul din cameră, fără alte daune decât aparatul care nu mai poate fi folosit și datele din el care probabil vor putea să fie recuperate dacă au fost salvate prin serviciile cloud accesibile unui utilizator de Android.

Cel ce a vândut aparatul, adică operatorul AT&T ar fi fost informat despre problemă, doar că pentru moment nu există niciun semn că ar putea fi schimbat sau că utilizatorul ar putea primi vreun alt fel de recompensă.

s6edge_2

Așa că, dată fiind situația, povestea rămâne încă o palmă dată Samsung (dacă se va dovedi că este adevărată) și ridică semne de întrebare (și alarme!) actualilor posesori de smartphone-uri S6 edge și S6 edge+.

De când au început problemele de explozie și pe alte aparate Samsung în afară de Note 7, țin sub observație atentă procesul de încărcare pentru S6 și S7 edge pe care le folosesc ocazional.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep