HomeFeaturedFocusSamsung vrea un profit record in 2017

Samsung vrea un profit record in 2017

Ce altă strategie ar fi mai potrivită pentru a face uitat eșecul lui Galaxy Note 7? Cum ar putea concernul coreean să le închidă mai bine gura celor ce s-au grăbit să îi cânte prohodul după ce au început problemele cu acumulatorii de pe Note 7? Ei bine, conform principiului care spune că cea mai bună apărare este atacul, conducerea companiei coreene a decis că anul 2017 este unul în care Samsung poate stabili un nou record pozitiv în materie de profit. Așa că toate diviziile Samsung își concentrează efortul pentru a dezvolta o strategie corespunzătoare cu acest scop. Se pare că suma propusă ca profit pentru 2017 depășește 30 miliarde dolari.

Pe de-o parte îmi place modul de abordare al Samsung, mă bucură să văd că sunt departe de e a depune armele, ba din contră. Este o dovadă a puterii acestei companii. Chiar Galaxy Note 7, motivul scandalului în care a intrat Samsung, este încă un Android popular, mai popular decât OnePlus 3T, LG V20 și se plasează între cele două modele Pixel de la Google, conform unui studiu realizat de Apteligent. Asta în ciuda acțiunilor repetate de retragere de pe piață și a amenințărilor cu deconectarea lor de la rețelele operatorilor.

Se vede destul de clar că popularitatea uriașă de care se bucură telefoane smart produse de Samsung în rândul operatorilor.

Ori, tocmai pe această popularitate cred că se bazează creșterea profitului pe care Samsung o estimează. Probabil că o parte din acest efort se va simți și în buzunarele acestor fani, depinde de coreeni câte de mare va fi această contribuție. Însă susținerea nu vine doar din divizia de terminale mobile, grosul contribuției va veni dinspre alte companii din grup.

Oricum, deocamdată sunt doar speculații și zvonuri neconfirmate și probabil că niciun oficial de-al Samsung nu își va asuma public această provocare. Însă abordarea îmi place și este una pozitivă. Una pentru care îmi place ceva mai mult de Samsung.

via Business Korea

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep