HomeFeaturedFocusLeEco LEX622 aproape de lansare

LeEco LEX622 aproape de lansare

Întotdeauna când un terminal a trecut pe la instituțiile de certificare în scopul vânzării (fie că vorbim de FCC-un din Statele Unite sau de TENAA-ul chinezilor), sau a fost supus testelor în diferite aplicații de benchmark, am spus că este destul de aproape de lansare. Nu de alta, dar cei enumerați mai sus au avut de-a face cu o unitate funcțională, cât mai apropiată de cea în versiune finală. Iar în ceea ce privește noul terminal produs de LeEco, modelul LEX622 (care cel mai probabil este un nume de cod, iar cel comercial va fi puțin mai finuț), motivul care m-a făcut să afirm că ne apropiem de momentul anunțului oficial a fost apariția sa în baza de date a Geekbench.

Ocazie cu care acest mid-range si-a arătat câteva din secretele sale către opinia publică. Nu este mare lucru, până la urmă singurele detalii palpabile sunt referirea la un chipset MediaTek Helio X20 și la memoria RAM de 3 GB. Puțin, dar suficient încât să intuim segmentul pe care se va poziționa acest smartphone. Care se pare că va veni cu Android 6.1 Marshmallow instalat.

Probabil că vor ieși și alte detalii la iveală în perioada care urmează, așa că cei cărora au început să le sclipească ochii atunci când aud numele de LeEco mai au destul de puțin de așteptat. Mie îmi vine cam greu să înțeleg cum poate avea succes un mid-range care vine de la un producător consacrat tocmai prin terminale de top, dar probabil că asta este o viziune de pe alt continent. Pe piața chineză, probabil că percepția este alta.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep