HomeFeaturedFocusPrimul telefon Nokia lansat de HMD este un... feature phone

Primul telefon Nokia lansat de HMD este un… feature phone

Deși așteptările fanilor entuziasmați sunt în zona de smartphone, mai ales după ce acordul dintre HMD Global Oy și Nokia, prin care HMD (care este tot o companie finlandeză) a primit dreptul de a utiliza numele Nokia pentru dispozitive mobile, iată că primul produs Nokia realizat de HMD este un feature phone.

Nokia 150, pe numele său real, acest telefon face apel la nostalgia celor care plâng și acum după vechile telefoane simple de pe vremuri (și nu din motive care țin de dificultatea serviciilor în a intercepta convorbirile de pe un astfel de terminal, care cred că sunt mai degrabă povești).

Aspectul este apropiat de cel consacrat de Nokia, specificațiile tehnice nici nu merită aduse în discuție, există o variantă și cu dual-SIM, celebrul joc Snake este prezent, autonomia promisă de producător este între 25 și 30 de zile, așa că rețeta pare a fi perfectă. Iar HMD o face și mai atractivă cu un preț echivalent a 26 dolari. S-ar putea să prindă la acest preț, are șanse destul de mari să repete măcar parțial succesul predecesorilor săi.

Nokia 150 este programat să fie comercializat inclusiv în Europa, dar și în Asia și America de Nord, în primul trimestru al anului viitor.

via HMD

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep