HomeFeaturedFocusLenovo Phab2 Pro disponibil in Europa

Lenovo Phab2 Pro disponibil in Europa

lenovo-phab-2-pro

Despre Lenovo Phab2 Pro, primul smartphone cu suport pentru Google Tango, am mai discutat. Mai ales din perspectiva acestei premiere. Suportul pentru platforma care aduce aproape de utilizator realitatea augumentată este principalul argument de vânzare al acestui smartphone, iar Google și-a arătat rapid susținerea pentru Phab2 Pro lansând peste 30 de aplicații dedicate în momentul în care Lenovo a anunțat oficial terminalul.

Acum Lenovo aduce oficial Phab2 Pro în Europa. Germania, Italia, Franța, Spania și Olanda sunt primele țări care se pot bucura de acest smartphone, la prețuri cuprinse între 499 și 530 euro. Poate părea cam mult pentru un smartphone chiar dacă acesta vine cu un display QHD de 6,4 inchi, chipset Qualcomm Snapdragon 652, memorie RAM de 4 GB, capacitate internă de stocare de 64 GB, cameră foto principală de 16 megapixeli, cameră frontală de 8 megapixeli și acumulator de 4050 mAh.

lenovo-smartphone-phab-2-pro-professional-grade-cameras

Dar, așa cum spuneam, nu configurația este argumentul acestui smartphone, ci partea de realitate augumentată, de Google Tango ,susținută hardware de sistemul de camere și senzori de pe el.

Sunt curios cum este această experiență (cine știe, poate voi avea ocazia să testez la un moment dat așa ceva). De-abia după aceea vom putea spune cu certitudine dacă acest preț este mare sau nu.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep