HomeFeaturedFocusXiaomi Power Bank 20.000 mAh

Xiaomi Power Bank 20.000 mAh

Uite o idee de produs pe care m-aș risca să îl comand de pe un magazin online chinezesc care face livrări și în Europa (și sunt câteva). Nu aș comanda niciodată un smartphone și nici nu aș recomanda acest lucru, însă unele produse chiar merită riscurile aferente unei astfel de modalități de achiziție. Iar noul power bank al celor de la Xiaomi chiar este un astfel de produs.

Dincolo de capacitatea sa de 20.000 mAh, pe care Xiaomi a mai avut-o la produse similare, posibilitatea de a încărca rapid, prin suportul pentru Qualcomm Quick Charge 3.0, reprezintă marea premieră. E drept, poate fi încărcat astfel doar unul dintre cele două dispozitive cărora le poate furniza energie acest acumulator. Chiar și el se încarcă tot prin Quick Charge 3.0.

Nici dimensiunile acestui acumulator extern nu sunt de ici de colo: 135,5 x 67,6 x 23,9 milimetri ne dau un produs destul de compact.

Însă cel mai mult încântă prețul său valabil pentru piața din China, piață pe care se vinde începând de astăzi, de aproximativ 20 dolari. Nu-i așa că sună frumos?

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep