HomeFeaturedFocusG Pad III 10.1 FHD LTE, tableta Android de la LG

G Pad III 10.1 FHD LTE, tableta Android de la LG

Una cu un nume destul de grăitor, aș spune eu, care ne arată pe lângă dimensiunea ecranului, chestie relativ uzuală în piața de tablete și rezoluția acestuia (full HD) precum și conectivitatea LTE de care este capabilă această tabletă Android. Poate că surprinde puțin faptul că LG încă își mai consumă energia pe acest segment de dispozitive mobile, pe care mulți îl văd ca fiind unul sortit eșecului, însă eu sunt de părere că, pentru consumatorii de conținut multimedia, o tabletă este cea mai potrivită. Mă rog, este o părere personală, eu încă nu mă despart de ea, așa că m-am decis să vorbesc puțin și despre G Pad III 10.1

Așa cum spuneam, din punct de vedere tehnic, lista de specificații este deschisă de un display de 10,1 inchi și rezoluție full HD (1920 x 1200 pixeli). În spatele acestuia ticăie un chipset cu procesor octa-core de 1,5 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB. Capacitatea internă de stocare este de 32 GB, ambele camere foto (cea de pe spate și cea frontală) au senzori de 5 megapixeli, iar sistemul de operare este Android 6.0.1 Marshmallow. Acumulatorul poate părea cam mic pentru această dimensiune, doar 6000 mAh.

O interfață specială și un stand încorporat în carcasa tabletei, care îi permite diferite poziții (în limita unui unghi de 70 grade), diversifică puțin funcționalitățile acesteia. Poate fi folosită ca ceas sau pe post de calendar de birou.

Destul de interesantă, însă prețul de aproximativ 360 dolari pare puțin cam aspru. Cu atât mai mult cu cât este valabil pentru piața natală și în eventualitatea unei ieșiri înspre piețele occidentale va suferi creșteri semnificative.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep