HomeFeaturedFocusS-a lansat RollerCoaster Tycoon Classic pentru Android si iOS

S-a lansat RollerCoaster Tycoon Classic pentru Android si iOS

Este mai mult o știre pentru nostalgicii perioadelor de gaming petrecute în fața unor sisteme pe care telefoanele de astăzi le fac să pară ridicole prin configurație, dar de care ne leagă o serie de amintiri extrem de plăcute. Tocmai acești utilizatori se vor bucura la aflarea veștii că RollerCoaster Tycoon a fost portat pentru a putea fi jucat pe dispozitive cu Android și iOS, într-o interfață cât mai apropiată de cea originală. Aici este marea premieră, pentru că titluri similare existau deja la dispoziția utilizatorilor ambelor platforme.

Parcă pentru a păstra feelingul cât mai intact, nu s-a umblat foarte mult la aspectul grafic, de aceea unele voci spun că interfața nu este tocmai ideală pentru a fi folosită pe un touchscreen. Dar asta este o chestie pe care doritorii o vor descoperi singuri, în momentul în care amintirile îi vor împinge înspre momentele în care propriul parc de distracții prindea viață. Trebuie spus că cei care au realizat aplicațiile încearcă să speculeze succesul de care s-a bucurat acest joc, precum și nostalgia utilizatorilor, astfel încât aplicația este contra cost. 31 de lei pretind cei de la Atari pentru RollerCoaster Tycoon Classic, un lucru destul de ciudat pentru că tot ei au în Play Store aplicații similare gândite direct pentru dispozitive mobile, pe care utilizatorii le pot juca gratuit.

Dacă însă nici acest lucru nu reprezintă o barieră pentru nostalgici, aveți aici link-ul pentru versiunea Android din Play Store.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep