HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Pad 3, tableta cu Windows 10

Xiaomi Mi Pad 3, tableta cu Windows 10

Uite că pe lângă telefoane, Xiaomi se îndeletnicește și cu alte produse. Iar Mi Pad 3, tableta ajunsă deja la a treia generație, este doar unul dintre ele. Deși pentru mine surpriza mare a fost legată de scooter-ul electric Xiaomi Mijia, care costă doar 290 dolari. Însă subiectul acestui material este viitoarea tabletă de 9,7 inchi Xiaomi Mi Pad 3, care, deși nu a fost încă anunțată oficial (și se pare că acest lucru se va întâmpla pe 30 decembrie), a început să apară în diferite ipostaze.

Așa cum spuneam, Xiaomi Mi Pad 3 vine cu un display de 9,7 inchi și rezoluție QHD (2048 x 1536 pixeli). Și dacă acest ecran, prin dimensiune și rezoluție vă duce cu gândul la iPad Pro 9.7, atunci aflați că la nivel fizic, tableta celor de la Xiaomi este mai subțire, mai ușoară și mai mică. În plus, rulează Windows 10, așa cum spuneam la început. Un chipset Intel Core m3-7Y30, o memorie RAM de 8 GB și două opțiuni de stocare internă, de 128 sau 256 GB sunt restul specificațiilor care contează. Iar acumulatorul de 8290 mAh, portul USB Type-C, camera foto principală de 16 megapixeli și cea frontală de 8 megapixeli, completează configurația.

La nivel de prețuri, avem echivalentul a 289 dolari pentru varianta de 128 GB și 330 dolari pentru cea cu 256 GB. În plus, comercializată separat, avem o tastatură fizică, ce costă 14 dolari și se atașează tabletei. Arată fain! Mai ales pentru cei care încă mai utilizează și o tabletă, se poate dovedi o variantă extrem de interesantă prin prisma raportului preț/specificații. Toate informațiile provin dintr-un document ce pare oficial și care face referire la un eveniment de lansare pentru Mi Pad 3, care va avea loc pe 30 decembrie.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep