HomeFeaturedFocusZUK Edge apare in fotografii

ZUK Edge apare in fotografii

Unul dintre terminalele care au făcut subiectul materialelor din presa de specialitate în ultima vreme este modelul ZUK Edge. Destul de mediatizat pentru că este pasul cu care Lenovo vrea să intre în zona de high-end. Brand-ul ZUK este finanțat de Lenovo iar o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 821 cu o memorie RAM de 6 GB este fără îndoială demnă de liga mare.

Dacă în ceea ce privește specificațiile tehnice ale modelului ZUK Edge nu avem parte de mari noutăți față de ceea ce știam până acum, de această dată avem parte de o fotografie ceva mai clară cu acest viitor smartphone, care pare să fie surprins în “carne și oase”, acum și în varianta albă.

Nu arată rău, dar nici nu ne putem pronunța doar pe baza unei singure fotografii, chiar dacă prezintă ZUK Edge față/verso. Legat de fotografia de mai sus, partea proastă este că ecranul dublu curbat nu este deloc vizibil și s-ar putea să nu existe în realitate.

Partea bună este că nu mai avem mult de așteptat până la un anunț oficial. Care, mai nou, se zvonește (cu suport oficial sub forma unei invitații) că se va întâmpla pe 20 decembrie. Noi suntem pe recepție și suntem foarte curioși să aflăm detalii comerciale despre dispozitiv. Dincolo de prețul său, va fi interesant de aflat dacă Lenovo vrea să iasă cu acest terminal și pe piețele occidentale, cu o atenție deosebită pe zona Europei.

via PlayfulDroid

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep