A venit Android 7 Nougat pentru Samsung Galaxy S7 in Europa!

5

Se pare că Samsung a decis să lanseze mai repede update-ul Android 7 Nougat pentru Galaxy S7 și S7 edge în Europa, mai mulți utilizatori anunțând că azi au primit actualizarea de sistem de operare.

Ne așteptam ca ea să vină după data de 17 ianuarie, așa cum s-a menționat în mesajul trimis utilizatorilor care au testat Nougat în programul beta.

În mod clar testerii care au contribuit la finisarea versiunilor beta de Nougat vor fi printre primii care îl vor primi, după cum puteți vedea și în imaginea de mai jos.

Din păcate actualizarea e doar Android 7 și nu 7.1.1 cum se spera.

Aduce îmbunătățire de autonomie, elemente grafice noi și elemente avansate de securitate.

Voi ați primit Android 7 Nougat pe Samsung Galaxy S7 sau S7 edge în România? Pe aparatele noastre S7 și S7 edge (unul în Vodafone, celălalt în Orange) nu a venit încă, îl așteptăm.

via SamMobile

5 COMENTARII

  1. Din cate am vazut eu, Nougat e in Europa, insa depinde de tara in care te afli; In Romania, spre exemplu, nu este (adica cred ca iti poti instala versiunea din UK spre exemplu, insa nu o sa ai meniurile in romana)

  2. Salut! Update-ul ține cont de țara în care te afli chiar dacă telefonul nu a fost blocat în vreo rețea? Întreb pentru că am un s7 edge la liber și mă așteptam să ajungă mai repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code