HomeMobileAndroidSamsung a anuntat oficial Galaxy C7 Pro

Samsung a anuntat oficial Galaxy C7 Pro

Telefonul, care a fost subiectul multor materiale de tip leak în ultima vreme, a fost listat pe site-ul oficial al Samsung. Nu a fost prezentat în cadrul unui eveniment pompos, ci introdus oarecum în liniște. Asta arată puțin cam cum îl poziționează coreenii în larga gamă de telefoane cu care atacă piața globală de dispozitive Android. Este ușor ciudat, pentru că telefonul promite. Vine cu o listă de specificații destul de îndrăzneață și, chiar dacă pentru moment nu se cunosc detalii oficiale legate de prețul său de vânzare, cred că Samsung îl va face destul de atractiv. Oricum, există întotdeauna și varianta includerii în ofertele operatorilor, acolo unde producătorul coreean se bucură de destul suport și ajunge la niște prețuri avantajoase.

Revenind la telefonul nostru, Galaxy C7 Pro este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core de până la 2,2 GHz (Cortex-A53) și GPU Adreno 506, ajutată de o memorie RAM de 4 GB și ascunsă în spatele unui display Super AMOLED full HD (1080 x 1920 pixeli) de 5,7 inchi. Pare destul de potentă această configurație, iar capacitatea internă de stocare de 64 GB, camera foto principală de 16 megapixeli, cea frontală, dedicată selfie-urilor, tot de 16 megapixeli, abilitățile dual-SIM, senzorul pentru citirea amprentei digitale, construcția metalică, acumulatorul cu capacitate de 3300 mAh sau Android-ul 6.0 Marshmallow întăresc această senzație.

Telefonul vine echipat cu Samsung Pay și cu funcția Always-On.

Evident, vor fi destul de importante și detaliile comerciale despre Samsung Galaxy C7 Pro, pentru a putea specula cât de mare va fi succesul de care se va bucura acest smartphone. Probabil că nu va mai dura mult și vor ieși la iveală. Deocamdată este listat doar în Asia, însă sper că vor apărea și informațiile despre o disponibilitate globală.

via Samsung

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep