HomeFeaturedFocusAcestea sunt primele aparate Wear 2.0 de la Google: LG Watch Sport...

Acestea sunt primele aparate Wear 2.0 de la Google: LG Watch Sport si LG Watch Style

gems2-930x523

Într-un parteneriat de tip Nexus Google și LG vor produce primele aparate Android Wear 2.0, respectiv două ceasuri inteligente denumite LG Watch Sport și LG Watch Style. Conform @evleaks ele ar trebui să fie anunțate pe 9 februarie, într-un eveniment dedicat lansării platformei Wear 2.0 pentru wearable – mai fain este că cele două ceasuri vor și putea fi cumpărate din 10 februarie în SUA pentru ca ulterior să fie prezentate și la MWC și apoi disponibile și în Europa.

Watch Sport va fi un ceas cu diametru de 14,2 mm, în culori titanium și dark blue, iar Watch Style va avea doar 10.8 mm, cu curea ce poate fi schimbată, iar carcasa va veni în culori titanium, silver și nelipsitul rose gold.

Ambele modele vor avea display-uri circulare OLED. Watch Sport, modelul de top ava vea o rezoluție mai bună – pe display de 1.38 inci cu 480 x 480 pixeli și 768 MB RAM plus baterie de 430 mAh. Watch Style e ceva mai mic, cu display de doar 1.2-inci și rezoluție de 360 x 360 pixeli 512MB RAM și baterie de 240mAh.

Cele două ceasuri vor beneficia de 4GB pentru stocare, conectivitate Bluetooth și Wi-Fi, GPS, NFC și GSM pentru modelul Sport care de altfel va avea și senzor pentru citirea bătăilor inimii, certificări IP67 și IP68 pentru rezistența la apă și la praf.

Dacă vă uitați puțin la poză o să vedeți că Google și LG au găsit necesar să împrumute de la Apple Watch butonul, cel mai probabil folosit pentru navigație cu toate că display-urile sunt touch și Wear 2.0 ar trebui să fie capabil să recunoască scrisul de mână.

Ceasurile nu sunt rele, doar că nu văd la ele niciun motiv care să facă utilizatorii să ia în serios zona de ceasuri inteligente. Seamănă cu seria Moto și nu aduc nimic în plus față de ceea ce s-a lansat acum 2 ani.

via VB

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. In plus ar trebui sa fie pe partea software, insa ma indoiesc ca sunt foarte mari diferente. Butonul este folositor, insa cel putin din ce se vede in poza designul nu are nimic special

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep