HomeMobileAndroidZvon: Nokia ar putea anunta P1 la MWC, un flagship Android cu...

Zvon: Nokia ar putea anunta P1 la MWC, un flagship Android cu Snapdragon 835

nokiap1_1nokiap1_2

Zvonurile legate de Nokia P1 au revenit în actualitate mai ales că MWC 2017 se apropie cu pași repezi. Conform publicației ruse Worket, Nokia P1 ar putea să fie prezentat în cadrul MWC 2017 și ar fi un smartphone Android construit pe o platformă Sharp Aquos Xx3 (cel din poze), lansată deja în Japonia. Plecând de la acest design Nokia P1 ar putea beneficia de 6GB RAM, 256 GB pentru stocare și procesul Snapdragon 835 plus o cameră de 22.6 MP cu lentile certificate Zeiss, alătură de certificare IP57 (rezistență la apă și praf).

Ecranul de 5.3 inci acoperit cu Gorilla Glass 5 și o rezoluție de minim 1080 x 1920, senzor de amprentă și baterie de 3500 mAh ar putea completa specificațiile tehnice. Toate astea pentru un preț de 800 USD (modelul cu 128 GB pentru stocare) respectiv 950 USD (pentru cel cu 256 GB).

Sincer să fiu mi se pare doar un zvon pentru că îmi e greu să cred că HMD va aduce brandul Nokia cu specificații de top, dar la un preț exorbitant pentru un smartphone Android, chiar și cu Nougat. Să nu uităm totuși că Nokia nu mai înseamnă nimic din ceea ce era odată în ochii consumatorilor, iar un astfel de aparat, dincolo de specificațiile tehnice nu zice nimic.

Au mai încercat și alți entuziaști să rupă gura târgului cu specificații extreme pe aparate Android, care au rămas însă la faza că … există.

Există o mică probabilitate ca zvonul să fie real, Foxconn (cei ce vor produce hardware-ul HMD sub numele Nokia, achiziționând anul trecut Sharp. Eu unul nu cred că se va materializa, dar … cine știe?

via PhoneArena

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep