HomeFeaturedFocusAndy Rubin lucreaza la un smartphone modular high-end

Andy Rubin lucreaza la un smartphone modular high-end

Unul dintre fondatorii Android-ului, oamenii care au stat la baza celui mai popular sistem de operare pentru dispozitive mobile, Andy Rubin, se pare că lucrează la un smartphone modular cu specificații de flagship. Deși înformațiile nu au o confirmare oficială și nu dau detalii exacte despre acest proiect, se pare că noua companie pe care Rubin a înființat-o după ce a părăsit Google și care poartă numele de Essential Products Inc. va lansa în curând “a suite of consumer hardware products, including ones for the mobile and smart home”.

Printre aceste produse la care echipa Essential, compusă din peste 40 de persoane din industrie, lucrează, se află și un smartphone high-end. Fără să existe detalii de natură tehnică despre acest smartphone, care va ieși pe piață undeva la jumătatea anului și de producția căruia se va ocupa, cel mai probabil Foxconn, modularitatea sa presupusă a fost sugerată de surse apropiate de echipă, care au spus că terminalul va avea “the ability to gain new hardware features over time”.

S-a mai vorbit despre un display cu dimensiuni peste medie, dar cu margini extrem de subțiri. Așa că, dacă lucrurile sunt adevărate, probabil că vor apărea și alte informații în viitorul apropiat.

Andy Rubin mai deține un incubator de afaceri, o companie denumită Playground Global.

via Bloomberg

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep