HomeFeaturedFocusGalaxy J3 Emerge listat oficial de Samsung

Galaxy J3 Emerge listat oficial de Samsung

După Samsung Galaxy C7 Pro, un nou terminal este listat pe furiș de către producătorul coreean. De această dată este vorba despre un telefon dedicat pieței din Statele Unite, care este însă interesant de urmărit pentru că este o variantă a lui Samsung Galaxy J3 (2017), deocamdată nelansat oficial, însă care va fi disponibil la nivel global. Așa că J3 Emerge ne arată cam la ce ne putem aștepta de la viitorul entry-level J3 (2017).

Samsung Galaxy J3 Emerge vine echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 430, ascuns în spatele unui display HD (720p) de 5 inchi. Memoria RAM este de 1,5 GB, capacitatea internă de stocare este de 16 GB, camera foto principală are un senzor de 5 megapixeli, cea dedicată selfie-urilor are 2 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 2600 mAh, iar Android-ul este 6.0 Marshmallow. O configurație destul de modestă, fără prea mari pretenții.

Tocmai de aceea prețul cerut de Samsung pentru J3 Emerge, de 230 dolari, valabil pe piața din Statele Unite, este destul de mare, după părerea mea. În eventualitatea în care versiunea globală, Galaxy J3 (2017), vine cu specificații apropiate și cu același preț, nu îi dau foarte multe șanse de reușită. Totuși, aștept să îl văd prezentat oficial înainte de a mă pronunța ferm.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep