HomeFeaturedFocusAu aparut specificatiile pentru ZTE Hawkeye

Au aparut specificatiile pentru ZTE Hawkeye

În momentul în care ZTE a prezentat la CES modelul Blade V8 Pro, a spus câteva cuvinte și despre ZTE Hawkeye, un proiect de smartphone care a luat naștere încercând să includă cât mai multe dintre sugestiile utilizatorilor, pe care producătorul chinez le-a adunat conștiincios cu ajutorul unei platforme proprii. ZTE Hawkeye a fosc chiar arătat publicului la CES, e drept, într-o cutie de sticlă care nu prea permitea interacțiunea presei de specialitate cu dispozitivul. Tocmai de aceea a stârnit destule controverse, cu atât mai mult cu cât detaliile sale tehnice au fost ținute sub tăcere.

Probabil că această neliniște a publicului a fost principalul motiv pentru care ZTE s-a grăbit să ridice vălul de mister de pe acest concept, care a fost listat pe KickStarter, cu toate detaliile sale și cu o promisiune de livrare în toamna acestui an.

Până la momentul concretizării, să vedem împreună ce specificații va îngloba acest smartphone. Un display full HD de 5,5 inchi va ascunde în spate un chipset Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core, o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Pe partea din spate telefonul are un sistem dual camera cu doi senzori, de 13 și de 12 megapixeli, în timp ce de selfie-uri se ocupă o cameră frontală de 8 megapixeli. Un acumulator de 3000 mAh capabil de încărcare rapidă, abilități dual-SIM, un USB Type-C, un senzor pentru citirea amprentei digitale completează configurația.

Dacă adăugăm posibilitatea de a se lipi de orice suprafață și controlul hands-free cu ajutorul privirii, avem un concept destul de interesant.

La nivel de preț, avem deocamdată un preț de 199 dolari, valabil pentru cei ce aleg să susțină acest proiect prin campania de KickStarter. Producătorul își asumă micile diferențe de design care pot apărea până când vom avea produsul finit pe piață.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep